pátek 15. dubna 2011

jarní úklid v jídelníčku

Tak už druhý týden sypu údaje o všem, co zbaštím do počítače. A výsledky? Dopracovala jsem se k optimálnímu příjmu bílkovin - tuky i sacharidy většinou stále přešvihnu. Beru to tak, že je to ta rezerva na kojení ;) Přesto, že jsem v pátek absolvovala pivko a žebírka v oblíbené hospůdce a ujídám mufiny, mi ubyly dva centimetry v pase, na váhu něco kolem kila a půl.  Vzhledem k výměně svinovacího metru za krejčovský beru úbytek centimetrů s rezervou.
Abych nezapomněla - zrychlila jsem procházky s kočárkem a oprášila kolo. Brusle jsem zatím ještě nevytáhla, ale jsou určitě v plánu.
Takže zapisování musím určitě doporučit. Nejsem schopná si dopředu naplánovat, co budu jíst a tohle je řešení. Když na vás po obědě blikaj semaforky, tak vás to nakopne, vzít si něco, co vám chybí a omezit co přebývá. Pro ty co hubnout nepotřebují to nastaví režim - zdravá strava - a semaforky hlídají optimální příjem jednotlivých potravin.
Ještě mám v plánu začít znovu s Tibeťanama , ale jak se znám, bude mi chvilku trvat, než se k nim dokopu i když vím, že po cvičení se cítím skvěle na těle i na duchu.
Tak hezké jaro a vzhůru za lepší figurou ;)

2 komentáře:

  1. Jolanko, držím palce, ať dosáhneš cíleného výsledku.....nejhorší je mít tu vůli, protože pak to jde samo, ale důležité je se nestresovat z každého prohřešku...;) Hezký den. Peťa

    OdpovědětVymazat
  2. Jolanko, moc zdravím a držím palečky.
    Krásnou neděli,Soňa

    OdpovědětVymazat