pátek 14. ledna 2011

jak stoupnout na ceně v očích puberťačky

S počítačem jsem se začala sbližovat asi před devíti lety. Bývalá kolegyňka určitě s úsměvem vzpomíná na mé neustálé dotazy typu co je to ískejp, dilít, .... ;)
Za ty léta jsem se něco naučila. Kancelářské programy zvládám obstojně, uživatelsky se orientuji v mapových programech, bez internetu, překladače a přítele gůgla jsem nesvá.
Když nevím, vím koho se zeptat. S vytvořením blogu nastala potřeba pořídit něco na úpravu fotek. Takže dotaz, stažení a nějaký měsíc už něco málo zkouším. No spíš jen dolaďuji, co jsem nezvládla dobře nafotit.
Jestli nemáte doma pubertální dítko, tak vězte, že správná fotka je zásadně shora focená, vlasy musí být černé, nebo blond s výrazným melírem, vyžehlené do rovna.
Nojo, jenže puberťačka je s vzhledem nespokojená, matka nedovolí nabarvit na černo a na XTEEN-u je potřeba  aktualizovat fotku pro další životně důležitý duel.
Matka se činila a je nadevše a bezmezně milována. Je to ta nejlepší kamarádka. Aspoň do té doby, než začne mít další nesmyslné požadavky, jako třeba uklizený pokoj ;)

Po úpravě, dle přání, konečně to vypadá, že má černé vlasy :)

1 komentář:

  1. Moji puboši už odrůstli a teď je zas má brácha !
    Takže vím o čem mluvíš !!!!

    Jaromila

    OdpovědětVymazat